Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،رضی منش فرماندار اسکو  در نشست کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان اسکو گفت: ۲۸۸ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در روستای تاریخی کندوان شناسایی شده است.

او گفت: در اطراف روستای کندوان سه نوع ساختمان وجود دارد که با توجه به مطالعات کاملا علمی، تعدادی از آن‌ها نیاز به تخریب کامل، تعدادی نیاز به تعدیل و تعدادی دیگر نیز نیاز به مداخله دارند که به ترتیب باید یا کاملا تخریب شوند یا تنها یک طبقه آن تخریب شود و یا اینکه فقط نمای ساختمان عوض شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به ۱۴ نفر از افرادی که ساختمان هایشان کاملا تخریب شده بود، زمین جایگزین واگذار کرده ایم.

رضی منش همچنین از وجود ۲۱ عدد کانکس غیرمجاز در اطراف این روستا خبر داد و گفت: این کانکس‌ها به مردم محصولات تولیدی منطقه را عرضه می‌کنند که قصد داریم با ایجاد بازارچه و انتقال آن‌ها به محلی دیگر برای حذف کانکس‌ها اقدام کنیم.

فرماندار اسکو کندوان را یکی از سه روستای منحصر به فرد صخره‌ای جهان دانست و گفت: نهایت تلاش خود را برای ثبت جهانی کندوان به کار بسته ایم.

او سه راهکار سرریز جمعیتی و ایجاد بازارچه سنتی در ورودی کندوان و حذف ورود خودرو به داخل آن را از مقدمات لازم برای ثبت جهانی این روستا عنوان کرد و افزود: برای حذف ورود خودرو به داخل روستا، به وجود پارکینگ نیاز است که ۱۲ هزار مترمربع فضا برای تغییر کاربری به پارکینگ انجام شده است و به دنبال سرمایه گذار هستیم که هم بازارچه و هم پارکینگ  را احداث کند.

فرماندار اسکو گفت: هم اکنون روزانه حدود چهار هزار نفر می‌توانند از روستای تاریخی کندوان دیدن کنند که باید تلاش کنیم این ظرفیت را به ۱۶ هزار نفر برسانیم.

کندوان در ۱۸ کیلومتری شهر اسکو یکی از روستا‌های تاریخی است که به سبب ویژگی معماری صخره‌ای و بافت مخصوص آن در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۵۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روستای تاریخی کندوان میراث فرهنگی و گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد

محمد امینیان گفت: این روستا‌ها جزو مناطق کوهستانی و از توابع زیارت شاه بخش مرکزی گُنبکی هستند.

وی با اعلام اینکه در بارندگی هفته گذشته راه‌های روستایی مناطق کوهستانی به دلیل شدت بارندگی مسدود شده بودند که این راه‌ها در بارندگی امروز نیز بیشتر تخریب شدند، بیان کرد: به دلیل تخریب بیشتر راه ها، تردد در این مسیر‌ها امکان پذیر نیست.

فرماندار گُنبکی عنوان کرد: برای بازگشایی مسیر باید منتظر فروکش کردن آب باشیم.

شهرستان گنبکی یکی از شهرستان‌های استان کرمان است که در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ از شهرستان ریگان جدا و مستقل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • رقص نور به جای آسفالت / در تونل کندوان چه خبر است ؟
  • عکس| رقص نور به جای آسفالت؛در تونل کندوان چه خبر ست؟
  • اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • تخریب بند خاکی دوازده امام روستای نوده
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد