Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک رضی منش روز یکشنبه در نشست کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان اسکو، افزود: در اطراف روستای کندوان سه نوع ساختمان وجود دارد که با توجه به مطالعات علمی، تعدادی از آن ها نیاز به تخریب کامل، تعدادی نیاز به تعدیل و تعدادی دیگر نیز نیاز به مداخله دارند.

وی گفت: این ساختمان ها به ترتیب باید یا به طور کامل تخریب شوند، یا تنها یک طبقه آن تخریب شده و در نهایت اینکه فقط نمای ساختمان عوض شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضی منش اظهار داشت: در این رابطه به ۱۴ نفر از افرادی که ساختمان هایشان به طور کامل تخریب شده بود، زمین جایگزین واگذار کرده ایم.

وی از وجود تعداد ۲۱ دستگاه کانکس غیرمجاز در اطراف روستای کندوان خبر داد و اضافه کرد: این کانکس ها به مردم محصولات تولیدی منطقه را عرضه می کنند که قصد داریم با ایجاد بازارچه و انتقال آنها به محلی دیگر برای حذف کانکس ها اقدام کنیم.

رضی منش کندوان را یکی از سه روستای منحصر به فرد صخره ای جهان دانست و گفت:  نهایت تلاش خود را برای ثبت جهانی کندوان به کار بسته ایم.

وی ، سرریز جمعیتی، ایجاد بازارچه سنتی در ورودی کندوان و حذف ورود خودرو به داخل آن را از مقدمات لازم برای ثبت جهانی این روستا اعلام و اضافه کرد: برای ممانعت از ورود خودرو به داخل روستا، به وجود پارکینگ نیاز است که ۱۲ هزار مترمربع فضا برای تغییر کاربری به پارکینگ انجام شده است و به دنبال سرمایه گذار هستیم که هم بازارچه و هم پارکینگ را احداث کند.

فرماندار اسکو گفت: هم اکنون روزانه حدود چهار هزار نفر می توانند از روستای تاریخی کندوان دیدن کنند که باید تلاش کنیم این ظرفیت را به ۱۶ هزار نفر برسانیم.

به گزارش ایرنا، روستای کندوان در فاصله ۶۰ کیلومتری تبریز و ۱۸ کیلومتری شهر اسکو دارای ۱۵۱ خانوار و ۴۵۰ نفر جمعیت است که به کار کشاورزی و دامداری و صنایع دستی اشتغال دارند.

 این روستا که در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شماره ۱۸۵۷ به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده ‌است، به عنوان یکی از عجایب گردشگری ایران با آب هوای دلپذیر جزو آثاری است که پرونده آن از چند سال گذشته در نوبت ارسال برای ثبت جهانی قرار دارد.

روستای صخره ای کندوان با قدمت بیش از هفت هزار سال در میان دره‌ ای باصفا و کنار رودخانه پرآبی به همین نام واقع شده و ظرفیت های فراوانی برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی دارد؛ این مکان جزو یکی از سه روستای شگفت انگیز جهان است که فقط ۲ نمونه از آن در آمریکای شمالی و کاپادوکیای ترکیه وجود دارد. 

برچسب‌ها روستای كندوان آذربایجان شرقی دهکده گردشگری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستای كندوان آذربایجان شرقی دهکده گردشگری روستای كندوان آذربایجان شرقی دهکده گردشگری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد

دهیار روستای ابیانه از سنگ‌فرش سه هزار و ۲۰۰ مترمربع از معابر روستای ابیانه به منظور تسهیل در تردد گردشگران خبر داد. - اخبار استانها -

مجید نوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، گفت: در آستانه فصل باز شدن گل‌های محمدی و شروع گلابگیری در شهرستان نطنز، بافت تاریخی و طبیعت پیرامون روستای ابیانه از وجود زباله‌ها پاک شد.

وی با بیان اینکه پاکسازی بافت تاریخی و محیط منظر روستای ابیانه با مشارکت پایگاه میراث فرهنگی، دوستداران طبیعت، دهیاری و مردم روستا برگزار شد، افزود: ترویج فرهنگ محیطی پاک و جمع‌آوری زباله و حفظ و حراست از میراث طبیعی و تاریخی از اهداف اصلی برگزاری چنین برنامه‌هاست.

سرپرست پایگاه میراث فرهنگی ابیانه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در راستای افزایش زیبایی منظر روستایی و تسهیل تردد عابران محلی و گردشگران، معابر روستای ابیانه و کوچه‌های محلات تاریخی روستا از جمله محله پل و یوسمون سنگ فرش شد.

نوری با اشاره به اینکه اجرای این طرح علاوه بر تسهیل تردد، سبب هدایت آب‌های سطحی و انتقال به محدوده اراضی کشاورزی روستا خواهد شد، تصریح کرد: در این مرحله سه هزار و 200 مترمربع از معابر روستا، پس از بسترسازی مناسب، سنگ فرش شد و مابقی کوچه‌ها نیز در آینده سنگ فرش می‌شود، ضمن اینکه در سال‌های گذشته نیز بخش زیادی از معابر روستا توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نطنز سنگ فرش شده است.

توزیع علوفه برای حفظ گونه‌های حیات وحش

دهیار ابیانه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم یادآور شد: با توجه به اقلیم کوهستانی روستای تاریخی ابیانه و قرارگیری و همجواری آن با  منطقه حفاظت شده کرکس و وجود گونه های متنوع زیستی، عملیات توزیع علوفه در اراضی بالادست روستا همه ساله با همکاری و مساعدت اداره محیط زیست، دهیاری ابیانه و دوستداران طبیعت انجام می‌شود که در زمستان گذشته با توجه به بارش‌های سنگین برف توزیع علوفه در سه نوبت انجام شد.

هادی عسگری گفت: منطقه حفاظت شده کرکس در شمال استان اصفهان با 114هزار هکتار وسعت زیستگاه 290 گونه گیاهی از جمله گون، درمنه، زرین گیاه، بادام کوهی و 13گونه پستاندار از قبیل گرگ، کفتار، بز کوهی، قوچ و میش است.

راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد

به گزارش تسنیم؛ روستای ابیانه در دامنه کوه کرکس و در 40 کیلومتری شمال غرب نطنز و 70 کیلومتری جنوب کاشان در استان اصفهان، همچون نگینی می‌درخشد و اتوبان خلیج فارس که قم را به اصفهان وصل می‌کند، یکی از بهترین راه‌های دسترسی به روستای تاریخی ابیانه است.

انتهایی پیام/804

دیگر خبرها

  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • تن «سنگلج» می‌لرزد!