Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی روز پنجشنبه در جلسه شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، با تاکید بر اینکه حفاظت و نظارت مستمر بر کران‌های روستای تاریخی کندوان باید مهم‌ترین اولویت در تمامی برنامه‌های پیشبردی این روستا باشد، افزود: تمام عملیات حفاظتی و مرمتی، پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری و تفریحی پیش‌بینی‌ شده برای روستای تاریخی کندوان باید با مطالعه علمی و ارزیابی کامل موقعیت روستا انجام بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی هرگونه اقدامی که ضوابط لازم در آن رعایت نشود، منجر به توقف خواهد شد.

رحمتی گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری روستای تاریخی کندوان، طرح‌های مطروحه در حوزه گردشگری از جمله اقامتگاه‌های بومگردی باید مفهوم درستی از کاربری را داشته باشند و عناصر اصلی آن‌ها رعایت شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه شورای راهبردی مرجع اصلی تمامی تصمیمات روستای تاریخی کندوان است، گفت: تمامی درخواست‌های سرمایه‌گذاری در این روستای تاریخی طبق نظر این شورا و با رعایت تمامی ضوابط در حال پیگیری است، از این رو پروژه‌ها و عملیاتی که منطبق با این ضوابط و در پهنای گردشگری نباشد، امکان اجرا نخواهند داشت.

احمد حمزه زاده با بیان اینکه تعیین شاخصه‌ها و درجه‌بندی اقامتگاه‌های بومگردی و آماده‌سازی بازارچه صنایع‌دستی برای برگزاری فراخوان بهره‌برداری مورد تصویب شورای راهبردی قرار گرفت، گفت: بررسی زیرساخت‌های گرمایشی این روستا نیز در دستور جلسه بعدی این شورا قرار دارد.

به گزارش ایرنا، روستای کندوان در فاصله ۶۰ کیلومتری تبریز و ۱۸ کیلومتری شهر اسکو دارای ۱۵۱ خانوار و ۴۵۰ نفر جمعیت است که به کار کشاورزی و دامداری و صنایع دستی اشتغال دارند.

 این روستا که در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شماره ۱۸۵۷ به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده ‌است، به عنوان یکی از عجایب گردشگری ایران با آب هوای دلپذیر جزو آثاری است که پرونده آن از چند سال گذشته در نوبت ارسال برای ثبت جهانی قرار دارد.

روستای صخره ای کندوان با قدمت بیش از هفت هزار سال در میان دره‌ ای باصفا و کنار رودخانه پرآبی به همین نام واقع شده و ظرفیت های فراوانی برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی دارد؛  این مکان جزو یکی از سه روستای شگفت انگیز جهان است که فقط ۲ نمونه از آن در آمریکای شمالی و کاپادوکیای ترکیه وجود دارد. 

برچسب‌ها روستای كندوان آذربایجان شرقی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستای كندوان آذربایجان شرقی میراث فرهنگی روستای كندوان آذربایجان شرقی میراث فرهنگی روستای تاریخی کندوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۴۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار

روستای توآباد در شهرستان آوج استان قزوین واقع شده و به شکل دره بین کوه‌های ینگجه محصور شده است. این روستا به دلیل آب و هوای مساعدی که دارد گردشگران بسیاری به سوی خود جلب کرده است. در این روز‌های بهاری که فصل شکوفایی گل‌ها و گیاهان است. طبیعت این روستا چشم نوازی می‌کند.

شهروندخبرنگار ما فیلم و تصاویری را به نمایش گذاشت که مشاهده می‌کنید.

منبع: شهروندخبرنگار- قزوین

بیشتر بخوانید:

سفری به یادماندنی به طبیعت روستای نیاکان در قالب تصاویر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد